Параметричен модул за стена с окачване „Root“

Размери: височина: 208 см; дължина: 301.5 см; дълбочина: 36.5 см

Параметричен модул за стена с окачване “Root” показва нагледно и по изключително естетически издържан начин как мебелите могат да бъдат декор, а декорацията да изпълнява функциите на мебелите. Създаден да раздвижи интериора и да запълни липсващото звено от един завършен и изпипан интериор, този артикул е не просто произведение на изкуството, а уникален визионерски поглед в бъдещите ни домове.

Параметричен модул за стена с окачване “Root” улавя разчупването на земните форми, напомня за пенещото се море и едновременно с това поставя акцент в естествената строгост на математическите закони. Този елемент в дизайна на жилищно или корпоративно пространство ще вдъхне глътка свеж въздух по един незабравим начин.

Модулът позволява окачване на уреди, декор и предмети по ваш избор. Небрежните му извивки допълнително дават възможност за подредба на други артикули по ваше усмотрение.

Продуктът се изработва с изцяло естествени материали, балансирани в цветово отношение със земния му нюанс. Ние сме гъвкави по отношение на задоволяването на нуждите на своите клиенти и в случай на желание от ваша страна, ще заменим цвета с друг от нашия каталог с естествени бои и лакове.

В случай че вашия интериор го изисква, предлагаме и изготвяне на индивидуални проекти с подадени от вас размери. За повече информация, моля, свържете се с нас, преди да завършите своята покупка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top