Параметричен декор за стена „Root“

Размери:  височина: 100 см; дължина: 229.5 см; дълбочина: 12 см

Този естетически дизайнерски опит да се въплъти хармоничните математически зависимости в природата в един семпъл и вълнуващ декор завършва с успех, който може да изпъкне и на вашата стена. Подходящ е за жилищни, публични, бизнес и корпоративни сгради, но най-вече за онези от вас, които откриват красотата в различното и неповторимото.

Параметричен декор за стена „Root“ е магичен и мирен сблъсък между човешката дейност и природните дадености. За разлика от повечето интериорни елементи за украса, придаващи завършен вид на помещението, в този забелязваме стремежа към отваряне на помещението. Триизмерното пано напомня за безкрайност, за необятна шир, за отрязък от безвремие.

Параметричните ни предложения за интериор и обзавеждане се проектират индивидуално по размер и форма. Цветовата гама  може да бъде променена от естествения си натурален цвят. Работим само с екологични бои и лакове в широка гама от нюанси.

Можете да разчитате на нас за изготвяне на индивидуални проекти. В тях имате свободата да посочите други размери. За повече информация, моля, свържете се с нас преди покупка.

Scroll to Top